Alle kennis digitaal

Webinars

E-Learning Docstream: Regel je informatiebehoefte zelf.

Daar is dan e-learning nummer 4! Dit keer vertelt consultant Ronald Link je hoe je precies altijd de informatie in Docstream te zien krijgt die jij nodig hebt.

E-learning Docstream: Regel je informatiebehoefte helemaal zelf.

E-learning Snagstream: De nieuwste update

E-learning nummer 3 is net iets anders dan de voorgaande, deze gaat namelijk over de nieuwste Snagstream update. Misschien heb je ‘m al gehad, misschien ga je ‘m nog krijgen, in ieder geval vertelt Fharly Ajoeb je in een paar minuutjes alles wat je moet weten.

E-learning Snagstream: De nieuwste update

E-learning Docstream: Veilig grote bestanden delen.

Het is tijd voor de tweede uit de reeks E-learning video’s, waarin onze consultants met de beste tips en tricks komen zodat jij álles uit onze oplossingen haalt. In aflevering 2 vertelt Ronald je precies hoe je met Docstream grote bestanden óf grote hoeveelheden bestanden op een veilige manier verstuurt.

Kijk hier de tweede aflevering:

E-learning Docstream: Veilig grote bestanden delen

E-learning Docstream: Zo werkt de QR-stempel.

Weten jullie nog dat we in het voorjaar een hele rits webinars hebben gemaakt? Het is tijd voor een nieuwe reeks, maar wel in een iets ander format. Daarom verschijnen er de komende weken E-Learning video’s, waarin onze consultants met de beste tips en tricks komen zodat jij álles uit onze oplossingen haalt.

Kijk hier de eerste aflevering:

E-learning Docstream: Altijd de juiste tekening met de QR-stempel

#8 Hoe bereid ik me voor op de Wet Kwaliteitsborging

Deze kennissessie gaat over wat de wet allemaal met zich meebrengt en hoe je je slim kan voorbereiden én er je voordeel uit kan halen. Zo zijn we er samen helemaal klaar voor als het zover is.

#7 Slim samenwerken in Docstream

Hoe werk je slim samen met Docstream? In de kennissessie “Slim samenwerken met Docstream” en krijg je een flinke dosis tips en tricks die je helpen alles uit onze documentmanagement tool te halen.

#6 Slim samenwerken met Snagstream

Hoe werk je slim samen met Snagstream? In de kennissessie “Slim samenwerken met Snagstream” krijg je een flinke dosis tips en tricks die je helpen alles uit dé oplossing voor controleren, vastleggen en rapporteren te halen.

#5 Geavanceerde Formulieren

In de 5e Webinar van Pro4all gaan we dieper in op formulieren. Hoe kan je tijd besparen door optimaal gebruik te maken van deze cruciale functie in Snagstream?

#4 Snags & Formulieren

Altijd al willen weten hoe je snel een Formulier of Snag kunt opbouwen en wanneer je nou een Snag of Formulier aanmaakt? In deze webinar leggen we het verschil uit tussen een Formulier en Snag, laten we de verschillende antwoordmodules zien en zal er live een Formulier gebouwd worden.

#3 De Docstream- 12Build koppeling

Iedereen kan juist nu een klein steuntje in de rug wel gebruiken.Pro4all en 12Build hebben daarom samen besloten om het werk vanuit huis voor jullie een beetje makkelijker te maken. Er is een koppeling ontwikkeld en we willen deze in het kort toelichten.

#2 Verwachte documenten en slimme workflows

Via de nieuwe module “Verwachte documenten” kan dat nu in Docstream. In een half uur ben je helemaal up-to-date als het gaat over verwachte documenten, functies en procedures.

#1 Overzichten exporteren en vliegensvlug filteren

Deze sessie gaat over hoe je overzicht houdt binnen je project, hoe je rapportages maakt aan de hand van criteria die jij belangrijk vindt en hoe je zo slim mogelijk je bestanden filtert.