Brains & Softbal met Pro4all

“Heeft iedereen de spelregels doorgenomen? Wat doe jij aan morgen?”. Dit waren de geluiden in het kantoor van Pro4all afgelopen week. Afgelopen vrijdag hebben wij in twee teams meegedaan met een softbal toernooi, maar er was meer te beleven die dag.

Om precies 12:00 uur begon de Pro4all Battle. Afgeleid van de zogenoemde “hackaton” (een evenement waarbij mensen samenkomen om binnen korte tijd een probleem op te lossen) zijn onze developers deze middag aan de slag gegaan met het thema ‘sociaal bouwen’. Zij kregen drie uur de tijd om een idee te presenteren wat zij uiteindelijk conceptueel gaan uitwerken in de komende weken. Om 15:00 uur zijn de ideeën gepresenteerd aan de rest van de collega’s. En ik kan je vertellen, het zijn stuk voor stuk hele goede ideeën! Ik ben benieuwd naar de volgende fase. Wordt vervolgd…

Na dit fantastische begin van de middag werden wij om 16:30 uur op het softbalveld van de Green Hearts verwacht. In onze “Pro4all outfit” werden we verdeeld over twee teams en kon de competitie van start gaan. Na wat uitleg van onze softbal kenner Dick van der Woude barstte de strijd los. Maar wij waren niet alleen, de medewerkers van Strukton waren ook aanwezig en er zijn een paar goede wedstrijden gespeeld!

Sportiviteit stond voorop maar dat maakte ons zeker niet minder fanatiek. Er zijn slidings gemaakt, schaafwonden opgelopen, maar dit mocht de pret niet drukken. De keeltjes waren gesmeerd want de aanmoediging van de teams was in één woord ge-wel-dig (ik hoefde nog net geen oordoppen in).

Naast al deze gezelligheid werden er na afloop heerlijke hamburgers geserveerd door de aanwezige masterchef met zijn “smoker”.

De verbinding die ik deze dag heb ervaren was heel bijzonder. Ik heb collega’s beter leren kennen en door het enthousiasme en de creativiteit van die middag kan ik spreken van een meer dan geslaagde dag. De spierpijn van de dagen erna neem ik voor lief en kijk nu al uit naar de volgende competitie.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream