De goede voornemens van Pro4all: de 2020 editie

Stan Marks
Content Creator

Misschien herinner je je ons lijstje met goede voornemens van vorig jaar nog wel. Best ambitieus waren die en ook in 2020 willen we de lat weer hoog leggen. Dit is ons lijstje voor aankomend jaar.

 1. Iedereen klaar voor de Wet Kwaliteitsborging
  2021 wordt het jaar van de Wet Kwaliteitsborging en daarom is het voor iedereen zaak om in 2020 te zorgen dat alle zaakjes op orde zijn. Want hoe ga je ervoor zorgen dat je projecten aan die wet voldoen? Een grote opgave en daar willen wij de bouwers graag mee helpen. In 2020 willen wij ervoor zorgen dat als jij je rondes loopt, je er zeker van bent dat je voldoet aan de wet. Op die manier kan je je focussen op wat echt belangrijk is: bouwen.
 2. Oplossingen die elkaar versterken
  Waarschijnlijk weet je al dat wij het bouwen makkelijker proberen te maken. En dat doen we door middel van onze oplossingen. Want wij denken dat door duidelijke communicatie, het glashelder in kaart brengen van problemen en de kwaliteit en het maken van een strakke planning het vertrouwen in elkaar groeit. Voor ons is de volgende stap ervoor zorgen dat al die oplossingen elkaar versterken. Dat geldt voor zowel onze eigen oplossingen als voor die van onze partners.
 3. We komen weer langs
  Oké, deze hebben we een beetje gejat van ons lijstje van vorig jaar. Maar dit voornemen blijft belangrijk. Want om het bouwen makkelijker te maken, moeten we weten hoe jullie dat voor je zien. Wat jullie goed vinden en wat jullie minder goed vinden. Alleen zo komen we verder.
 4. Onze eerste webinar organiseren
  We zien onszelf graag als een kennispartner. We zijn veel bezig met het maken van interessante artikelen en video’s over onze branche. Want wij vinden dat kennis gedeeld moet worden. En om dat nu nog digitaler te doen, zijn we van plan een webinar te organiseren. Daarover later meer.
 5. _____________________________________?
  We zijn benieuwd wat jullie graag zouden zien.

Ben je benieuwd naar wat we allemaal willen gaan doen in 2020? Of wil je juist een kopje koffie bij ons komen drinken? App, tweet, mail of kom gewoon even langs.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream