De nieuwe Snagstream webomgeving is hier

Stan Marks
Content Creator

Wij zijn blij. Waarom vraag je je af? De nieuwe Snagstream webomgeving is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. De nieuwe Snagstream web is nog intuïtiever, werkt nog sneller en ziet er ook nog eens beter uit. Dit allemaal om jouw werk nog makkelijker te maken. We vertellen je graag wat er allemaal nieuw is.

1. Een betere gebruikerservaring

Snagstream draait om jou. De nieuwe layout is dan ook ontworpen met jou als gebruiker in het achterhoofd. Zo kan je gegevens sneller terugvinden en is het beheren van projectinformatie, gebruikers en formulieren een fluitje van een cent.

De nieuwe Snagstream webomgeving is hier!

2. Maak je eigen overzicht met aanpasbare kolommen

Kolommen kun je naar hartenlust aanpassen. Precies zoals jij dat handig vindt. Voeg ze toe, versleep ze en verberg ze. Zo hou je het overzicht op je eigen manier.

Kolommen kun je nu aanpassen zoals jij dat wil

3. De juiste informatie, nu nog sneller

We hebben het zoeken en filteren flink op de schop genomen. Het vinden van gegevens was nog nooit zó snel en zó makkelijk. Ook op grote projecten met veel snags, formulieren en rondes heb jij in een mum van tijd de juiste informatie gevonden.

 

Het zoeken en filteren hebben we ook op de schop genomen.

 

BELANGRIJK (1): Ondersteuning internetbrowsers

De nieuwe versie van Snagstream zal Internet Explorer niet langer ondersteunen. De reden daarvoor is tweeledig. Zo raadt Microsoft bedrijven af om Internet Explorer nog langer te gebruiken (link naar artikel). Daarnaast kijken wij graag naar de toekomst en willen we onze tijd en focus steken in het ontwikkelen van nieuwe features en oplossingen en niet in het in de lucht houden van verouderde techniek.

De nieuwe Snagstream werkt het best op Google Chrome, Safari of Firefox en Microsoft Edge

BELANGRIJK (2): De Snagstream app

Ook zijn wij hard bezig om de Snagstream app te vernieuwen. Deze is nog niet helemaal af, maar wordt op korte termijn ook beschikbaar. Tot die tijd kan er gewoon met de huidige app gewerkt worden.

Vragen, opmerkingen of zin in een koffietje? Let us know!

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream