De nieuwe Stan(daard)

Stan Marks
Content Creator

Doe je best
Bij een nieuwe baan hoort een nieuwe omgeving. Dat nam men bij Pro4all erg serieus, want op mijn eerste dag lag er een imposante lading aan nieuwe spulletjes voor mij klaar. Inclusief nieuwe bureaustoel. Dat is deel van de Pro4all-ervaring. Die houdt in het kort in dat als je binnenkomt, je er meteen bij hoort en alles uit de kast wordt gehaald zodat jij je werk goed kunt doen. En dat brengt best wat verantwoordelijkheid met zich mee.

Als een spons
Tenminste, dat vind ik. Het liefst had ik als nieuwe Content Creator de eerste week meteen willen laten zien wat ik kan. Scherpe teksten, flitsende video’s en dan het liefst met als resultaat een vertiendubbelde omzet. Echter, als creatieveling met de technische bagage die de meeste medewerkers hier alleen al in hun grote teen hebben, heb ik mij de eerste dagen vooral toegelegd op het opzuigen van informatie. En daar zit best wat tijd in.

Wat zeg je?
Docstream, BIM en kwaliteitsborging. Het zijn allemaal termen die ik vorige week nog niet kende. Trainingen bijwonen, klanten bezoeken en de namen van collega’s vergeten tekenden de week. Logisch dat ik elke avond met klapperende oren aan het avondeten zat. Gelukkig zit ik daardoor wel vol met ideeën en ik sta te springen om die uit te gaan voeren. Jullie horen snel meer van mij.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream