De Roadshow

Op 19 en 21 maart vonden de eerste twee  ochtendsessies ‘Succesvol BIMmen’ plaats. Onder het genot van een ontbijt ontvingen wij in respectievelijk Hoofddorp en Delft zeer uiteenlopende gasten uit de bouw- en ontwikkelingsbranche.

Onze gastspreker en BIM-goeroe Aart van der Vlist wist op een speelse wijze de basis van het gebruik van BIM over te brengen. Bij het interactieve gedeelte van de sessie bleek dat de ervaring met BIM per partij nog al verschillend was. Een aantal gaf aan nog niet eerder met BIM gewerkt te hebben en een aantal waren al erg ver in het gebruik met de toepassing. Tevens bleek dat de informatie-uitwisseling binnen bouwprojecten op dit moment nog niet binnen alle bedrijven optimaal is. Een goed documentmanagementsysteem zoals Docstream sluit aan bij succesvol BIMmen. Om deze reden maken wij ook graag een afspraak met u om eens te kijken op welke manier Docstream aan uw organisatie een bijdrage kan leveren.

Het grote succes van de twee ochtenden heeft ons doen beslissen dat we nog meer sessies gaan organiseren met hetzelfde thema. De sessies zullen verspreid door het land worden georganiseerd, waardoor het ook voor u mogelijk is een inspirerende bijeenkomst bij te wonen. Een uitnodiging voor deze sessies volgt spoedig

De foto’s hieronder geven u alvast een sfeerimpressie van de bijeenkomsten.