Dit was Digital Construction in Brussel

Stan Marks
Content Creator

Een tijdje geleden meldden we al dat we een samenwerking zijn aangegaan met Lab9. Een Belgische partij die net als wij het bouwen makkelijker wil maken. Lab9 zorgt dat er altijd een werkende en beveiligde iPad op de bouwplaats is en wij zorgen voor de software. Op die manier hoef jij je alleen maar druk te maken om het bouwen en dat is precies hoe wij het graag zien.

Door de samenwerking merken we dat de Belgen graag willen innoveren. En waar kunnen we het gesprek nou beter voeren dan op een beurs in het hartje van Brussel? Vandaar dat we naar het zuiden reden en samen met Lab9 twee dagen op de beurs Digital Construction zijn gaan staan. Was je erbij? Geweldig. Hier is de aftermovie. Heb je het gemist? Geen probleem. Bekijk hier de aftermovie.

Zoals je ziet, waren de gesprekken goed. En die zetten we graag door. Misschien wil je het wel hebben over kwaliteitscontrole. Of over het gebruik van BIM. Of misschien ben je wel benieuwd naar hoe onze oplossingen je allemaal tijd en geld besparen. Snappen wij.

Bel, mail, whatsapp of tweet ons en dan gaan we snel een koffietje drinken. En het hebben over hoe het bouwen makkelijker kan. 

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream