E-learnings over Docstream en Snagstream nu online

Stan Marks
Content Manager

Misschien zag je ze al voorbij komen op YouTube of LinkedIn: we zijn weer begonnen met een nieuwe reeks webinars. Of tenminste, webinars… We hebben onze online kennissessies in dit najaar in een iets ander jasje gestoken. Er verschijnt nu namelijk elke week een ‘e-learning’. Daar vertellen we graag meer over.

Wat is een e-learning?

Een e-learning is eigenlijk een leeractiviteit waarbij actief gebruik wordt gemaakt van een computer om de lesstof te verspreiden. Tenminste, dat is de eerste definitie die Google na het intikken geeft. Voor ons zit het verschil tussen onze eerste serie webinars en e-learnings vooral in de lengte. Waar de webinars echte college’s zijn, hebben we de e-learnings in hapklare brokken opgehakt van slechts een paar minuutjes. Zo ‘snack’ je zo gewoon even snel tussendoor.

Waar gaan die e-learnings dan over?

We hebben goed naar jullie geluisterd. Onze paradepaardjes Docstream en Snagstream hebben soms handige functionaliteiten waar niet iedere gebruiker vanaf weet. En dat terwijl de functionaliteiten in kwestie vaak héél handig zijn. Maar geen paniek. We’ve got your back. Onze consultants Ronald Link en Fharly Ajoeb geven je dé tips en tricks die je nodig hebt.

Waar kan ik zo’n e-learning bekijken dan?

Dat kan eigenlijk op drie manieren. De simpelste manier is door op deze website onder het kopje ‘Academy’ naar ‘Webinars’ te gaan. Daar vind je al onze handige video’s over onze oplossingen. Daarnaast is het slim om onze LinkedIn-pagina te volgen, daar verschijnen ze namelijk als eerste op. Dan mis je helemaal niks. En de derde manier is al helemaal makkelijk. Je hoeft alleen maar hier te klikken.

Heb je nog een vraag? Of wil je het ergens over hebben? Bel of mail ons dan en dan drinken we even een digitale bak koffie.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream