En dan nu: de nieuwe Snagstream app!

Stan Marks
Content Creator

De bouwvak loopt op z’n einde en iedereen pakt langzamerhand het gereedschap weer op. Vandaar dat wij het tijd vonden om het digitale gereedschap eens flink te verbeteren. De app is namelijk – net als de webomgeving – helemaal vernieuwd en daarom hebben we de belangrijkste nieuwe verbeteringen op een rijtje gezet.

Een compleet verbeterde gebruikerservaring

Snagstream gebruikerservaring

Snagstream draait om jou. Daarom hebben we de app in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk hebben we de sterke punten die je tot voorheen gebruikte gewoon behouden.

De app ziet er nog frisser uit en werkt beter, waardoor jij als gebruiker je werk nog beter kan doen.

Nog makkelijker foto’s maken met de nieuwe camera-module

Snagstream foto-module

Foto’s maken was nog nooit zo makkelijk. We hebben goed gekeken naar hoe jullie als gebruiker diverse situaties visueel vastleggen en op basis daarvan hebben we een aantal features toegevoegd aan de nieuwe camera-module:

1. Maak nu nog sneller meerdere foto’s.

2. Zoom in en uit op gemaakte foto’s.

3. Pas de lijndikte van een aantekening aan en kies zelf de kleur.

 

Android compleet vernieuwd

De android app is vernieuwd

Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe Snagstream app hebben we nog beter rekening gehouden met de verschillende platformen. Zo werkt de nieuwe Android app vrijwel hetzelfde als de nieuwe iOS app, waardoor je op alle apparaten even makkelijk werkt. Wel blijft ons advies dat je altijd op een goede tablet werkt met de laatste software. Men zegt immers niet voor niks: goed gereedschap is het halve werk

 

 

 

 

 

 BELANGRIJK (1): Ondersteuning nieuwe Snagstream app

Op de Support pagina van onze website staat een actueel overzicht van de besturingssystemen en bijbehorende versies die ondersteund worden door de app.

Heb je nou een vraag of een opmerking of gewoon zin om met ons een koffietje te drinken? Geen probleem. Bel of mail ons gewoon even.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream