De vijf goede voornemens van Pro4all

Stan Marks
Content Creator

Nu we de lege champagneflessen hebben weggegooid, de laatste vuurwerkresten van straat hebben geveegd en we geen oliebol meer kunnen zien, is het tijd om aan het nieuwe jaar te denken. Waar jij je misschien hebt voorgenomen om meer te sporten of gezonder te gaan eten, hebben wij van Pro4all ook een aantal goede voornemens voor 2019 en die willen we graag met je delen.

1. De bouw makkelijker en leuker maken

Wie in de bouw werkt weet: elke dag is een drukke dag. De ene taak zit er nog niet op of de andere staat al weer klaar. En dan wordt ook nog eens de allerhoogste kwaliteit verwacht. Wij begrijpen dat de druk soms hoog kan zijn en daarom zijn wij er om het dagelijkse leven op de bouw makkelijker en ook leuker te maken. Wij zijn als de mosterd bij je bitterballen: toch een stuk fijner mét.

2. Bij iedereen een bakkie doen

Als je een oplossing van ons gebruikt, dan betekent dat niet dat we een licentie door je brievenbus duwen en dat je vervolgens niks meer van ons hoort. Het is ons doel om in 2019 al onze klanten een keer bezocht te hebben. En dat is een flinke uitdaging, want jullie zijn met veel. Digitalisering vinden we mooi, maar samen koffie drinken vinden we ook erg belangrijk. Je kunt binnenkort dus een belletje verwachten.

3. Een likje verf doet altijd goed

Wat voor een huis geldt, is ook van toepassing op onze oplossingen: eens in de zoveel tijd is een likje verf geen overbodige luxe. We willen Docstream en Snagstream in 2019 in een nieuw jasje steken. De vertrouwde kleuren paars en oranje blijven natuurlijk behouden, maar in het nieuwe jaar zullen onze oplossingen er flitsender uitzien dan de kerstboom van Gerard Joling.

4. Nooit stoppen met bouwen

De bouw stopt nooit en wij ook niet. Waar er overal nieuwe gebouwen opduiken, werken wij ook altijd aan nieuwe oplossingen. Misschien ving je al wat op in de wandelgangen of wellicht weet je nog van niks en ben je heel erg benieuwd. In beide gevallen raden wij je vooral aan om ons een bezoekje te brengen op de Bouwbeurs. Voor gratis kaarten en meer informatie kun je hier klikken.

5. Terug naar de schoolbanken

Wat? Proefwerken? Nederlands en scheikunde? Nee joh! Wij hebben het natuurlijk over de Pro4all Academy. Daar wissel je met vakgenoten van gedachte en leer je om onze oplossingen optimaal te gebruiken. Lekker informeel en bovendien hartstikke nuttig. Alle trainingen staan op de Pro4all website en inschrijven is een fluitje van een cent. Over centen gesproken, het is gratis.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream