Dit is waarom jij naar de BouwBeurs wil

Back to the future

Ieder jaar kent zijn grote evenementen. Voor de popmuziek is er Lowlands, voor het voetbal is er het WK en voor ons is er de BouwBeurs. Hét moment waarop wij onze laatste snufjes aan jullie kunnen laten zien. Want als er ergens winst te behalen valt, dan is het wel op het gebied van digitalisering. Net als bij de eerste huizen ooit gebouwd, moet elk bouwwerk opnieuw worden ontworpen. En dan is het natuurlijk reuze handig als die ontwerpen niet in de vorm van een stapel papier ergens in de hoek liggen. Want als het werk makkelijker wordt, dan wordt het ook leuker. Klinkt logisch, toch?

De line-up met een koud biertje

Wat voor een voetbalwedstrijd zo is, geldt ook voor de BouwBeurs: je hebt geen zin om naar het stadion te komen en er vervolgens achter te komen dat niet Barcelona, maar FC Bal op het Dak ’89 speelt. Logisch dus dat we je alvast willen verklappen dat je live demonstraties van bestaande én nieuwe producten, een kijkje in de toekomst en natuurlijk een boel goede gesprekken kunt verwachten. Wij zorgen dat de koffie warm is en het bier koud.

Niks is gratis, behalve de BouwBeurs

Waar je voor alle andere evenementen vaak in alle vroegte voor het kaartjesloket moet bivakkeren, is dat bij de BouwBeurs gelukkig niet het geval. Via ons kun je gewoon gratis kaartjes krijgen. Zo zijn we dan ook wel weer.

Het enige wat je hoeft te doen is hier klikken en de rest wijst zich vanzelf. Zo kun je net wat langer in je bed blijven liggen en dat is natuurlijk al meer dan winst.