Roadshow Succesvol BIMmen

Op 19 en 21 maart verzorgt Docstream een leerzame en inspirerende ochtend over Succesvol BIMmen in respectievelijk Hoofddorp en Delft.
BIM in twee woorden? Virtueel Bouwen
Niet meer en niet minder. Het is net als spelen met LEGO, maar dan achter een computerscherm.
BIM is geen toverdoos, maar wel een tool dat enorm veel plezier oplevert met name binnen de bouw. BIM dient als speelveld waar verschillende partijen een rol in kunnen spelen: de architect, de constructeur, de aannemer, de installateur en niet in de laatste plaats de opdrachtgever en de gebruiker. Daarbij wordt de ICT’er tegenwoordig ook als actieve partij bij het bouwproces betrokken. Een voorwaarde voor succesvol BIMmen is dat alle partijen een passie voor bouwen, samenwerken en transparantie moeten hebben.

Bovenstaande tekst zijn de woorden van Aart van der Vlist, directeur van VDVZ architecten en van BIM Full Circle. Als deskundige op het gebied van BIM kan hij u als geen ander alle facetten bijbrengen van succesvol werken met BIM. Aart van der Vlist zal tijdens deze bijeenkomst als gastspreker optreden.

Succesvol BIMmen begint met een geschikt informatieplatform. VDVZ Architecten en BIM Full Circle werken al jaar en dag met Docstream als informatieplatform. Pieter Beuker, business unit manager Docstream deelt tijdens deze bijeenkomst graag zijn praktijkervaringen over het gebruik van Docstream – het documentmanagementsysteem voor de bouw – in combinatie met succesvol BIMmen.

Wij hopen 19 en 21 maart veel (nieuwe) Docstreamgebruikers te informeren over het werken met BIM en de combinatie van succesvol BIMmen en Docstream.

Aanmelden

[iphorm id=2 name=”Roadshow”][/iphorm]