Snagstream in drie simpele stappen

Stan Marks
Content Manager

Misschien is het borgen van kwaliteit wel gesneden koek voor je. En misschien heb je het idee dat het allemaal veel makkelijker moet kunnen. Of misschien heb je – als je aan de komende Wet Kwaliteitsborging denkt – nog niet echt een idee waar je precies staat. Daar willen we je graag bij helpen.

Met Snagstream hebben we namelijk dé tool in huis die het borgen van kwaliteit niet alleen makkelijker maakt, maar ook nog eens inzicht geeft in waar bepaalde dingen goed of fout gaan. Een dossier vormen is daarna een fluitje van een cent. Maar hoe werkt Snagstream dan precies? Om dat uit te leggen zetten we even drie simpele stappen op een rijtje.


1. Snag

Daar begin je mee. Als je je ronde loopt en een onvolledigheid constateert, dan maak je simpel met je iPad een foto. Je tekent in jouw favoriete kleuren een pijltje of een cirkeltje om de boel nog duidelijker te maken voor de persoon die de boel moet oplossen. En klaar is Kees.

2. Deel

Goed, je hebt zojuist een Snag gemaakt. Nu kun je ‘m toewijzen aan de persoon die ermee aan de slag moet. Je hoeft verder niks te doen, hij of zij krijgt automatisch een melding. Oh ja, op die manier kan iedereen ook zien hoe de vlag erbij hangt. Van projectleider tot aannemer. Handig toch?

3. Borg

Dossiervorming is heel belangrijk. En vooral met de Wet Kwaliteitsborging op komst, is het voor veel bouwers zaak alles netjes vast te leggen. Daar hebben we bij het maken van Snagstream over nagedacht. Met één druk op de knop, maak je simpel een rapportage van je project. Die kan zo in je bouwdossier. Dan kun jij weer aan de slag met wat écht belangrijk is: bouwen.

Lekker aanpassen

En weet je wat zo handig is? Je kan de checklists van Snagstream naar hartlust aanpassen, waardoor ze eigenlijk voor bijna alles in te zetten zijn. Is het van belang dat er werkplekinspecties worden uitgevoerd? Dan kun je daar een checklist voor maken. Wil je graag het overzicht bewaren in een magazijn? Dan upload je simpel een blauwdruk van die ruimte en je kunt aan de slag. Met Snagstream noteer je niet alleen wat je doet, het zorgt voor inzicht in waar het goed gaat en waar het iets minder gaat. Want alleen op die manier kun je je verbeteren en fouten in de toekomst voorkomen.

Stel je vraag Wil je nou meer informatie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel, mail, tweet of kom een kop koffie (op gepaste afstand) drinken bij ons op kantoor in Woerden. Klik hier voor onze contactgegevens en dan spreken we je snel!

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream