Support

ContactgegevensNeem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

E-mail

+31 (0)348 489600
Maandag t/m Vrijdag
09.00u - 17.00u

Social Media

Veelgestelde vragen

Nee, we werken met een ‘All-In pricing’ op basis van een fair-use beleid.

Alle binnenkomende aanvragen voor licenties worden in behandeling genomen door onze sales medewerkers. Zij nemen verder contact met u op over de mogelijkheden van onze oplossingen en uw eventuele specifieke wensen. U kunt bij uw aangewezen contactpersoon zowel een licentie starten als opzeggen.

Wij bieden inderdaad de mogelijkheid om middels een Free Trial gratis gebruik te maken van snagstream. Dit kan zowel via de website als telefonisch aangevraagd worden. U kunt tijdens deze periode gebruik maken van alle mogelijkheden van snagstream binnen een testomgeving.

Ja, docstream beschikt over een API waarmee wij kunnen koppelen met andere applicaties, o.a. SharePoint, VISI, Relatics, Metacom, KYP, AFAS en Navision.

In docstream heeft u de beschikking over een groot aantal verschillende machtigingen. Deze variëren van beperkte leesrechten tot uitgebreide schrijfrechten voor zowel individuele gebruikers als groepen. U kunt uw eigen mappenstructuur met daarin uw documenten op deze manier naar eigen inzicht veilig afschermen door het toepassen van de juiste machtigingen.

Wij zijn altijd op zoek naar goede ideeën om onze oplossingen nog beter te maken. Neem gerust contact op met ons Sales- of Supportteam als u een suggestie heeft.

Snagstream is beschikbaar via de website (laptop, desktop) en als app (telefoon, tablet). De snagstream app is op alle gangbare besturingssystemen beschikbaar, namelijk: Android (vanaf versie 7.0), iOS (iOS 10.0) en Windows (Windows 10).

Onze servers staan op Nederlandse bodem en de verbinding is op bankniveau beveiligd met SSL waardoor uw data 100% veilig is. Er is geen software installatie nodig voor docstream, snagstream of tenderstream, waardoor het gebruik van onze producten intuïtief en efficiënt in gebruik is.

Binnen een projectlicentie kunnen meerdere gebruikers tegelijk een ronde starten, binnen de single sign on licentie hangt dit af van de aangeschafte licenties. Daarnaast is de looptijd voor een projectlicentie vanaf 3 maanden, de looptijd van een single sign on is minimaal 12 maanden.

Ja, kortlopende licenties zijn mogelijk vanaf 3 maanden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt kennispartner.

Wij delen graag onze kennis.