Het Docstream wachtwoord wijzigen

Docstream Support

Je kan het wachtwoord wijzigen wanneer je het wachtwoord bent vergeten of om beveiligingsredenen een nieuw wachtwoord wilt instellen.

Het wachtwoord wijzigen kan via de inlogpagina van de Docstream omgeving maar niet via de Docstream app. Open de webbrowser op je computer, tablet of smartphone en ga naar de webpagina van de Docstream omgeving om het wachtwoord te wijzigen.

Om het wachtwoord te wijzigen of te resetten:

1. Ga naar de < omgeving >.docstream.nl website. De naam van de omgeving vind je terug in de welkomstmail
  2. Klik op Wachtwoord vergeten in het inlogscherm
  3. Vul de Gebruikersnaam in en klik op: Stuur e-mail
  4. Je ontvangt een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe je het wachtwoord kan resetten

Let op: Het wachtwoord mag niet al eerder zijn gebruikt en moet uit minimaal 8 karakters bestaan, waaronder 1 vreemd karakter (bijvoorbeeld !@#$%^&*)