Het wachtwoord van jouw Docstream account opnieuw instellen

Docstream Support

Je kan het wachtwoord opnieuw instellen wanneer je het wachtwoord bent vergeten of om beveiligingsredenen een nieuw wachtwoord wilt instellen.

Het wachtwoord opnieuw instellen kan via de inlogpagina van de Docstream omgeving maar niet via de Docstream App. Open de webbrowser op je computer, tablet of smartphone en ga naar de webpagina van de Docstream omgeving.

Het wachtwoord opnieuw instellen

1.  Voer in de adresbalk van jouw internetbrowser het adres van de omgeving in waar je in werkt. Dit is <omgeving>.snagstream.nl.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten? in het inlogscherm.
  3. Vul de Gebruikersnaam in en klik op: Stuur e-mail.
  4. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je jouw wachtwoord kan resetten.

LET OP! Het wachtwoord mag niet al eerder zijn gebruikt en moet uit minimaal 8 karakters bestaan, waaronder 1 speciaal teken (bijvoorbeeld !@#$%^&*).