Aanmelden en inloggen op de Docstream website

Docstream Support

Iedereen die toegang krijgt tot Docstream ontvangt een welkomstmail met de details van de Docstream omgeving. Pak deze e-mail erbij om je aan te melden.

Inloggen in Docstream

Nadat jouw Docstream account is geactiveerd, kan je in jouw internetbrowser inloggen op de gewenste omgeving. Dit doe je als volgt:

1. Voer in de adresbalk van jouw internetbrowser de URL van de omgeving in waar je in gaat werken. Dit is <omgeving>.docstream.nl

Je komt terecht op de inlogpagina van de Docstream omgeving.
  2. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je hebt aangemaakt bij het activeren van jouw Docstream account.
  3. Klik na het invullen van de inloggegevens op de knop met de tekst Inloggen.

Wachtwoord vergeten?

Ben je het wachtwoord van jouw Docstream account vergeten waardoor je niet meer kan inloggen? Klik dan op Wachtwoord vergeten? (4) onder de Inloggen-knop. Vul jouw e-mailadres in en je krijgt een mail toegestuurd met daarin instructies over hoe je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.