De Docstream Client installeren

Docstream Support

De Docstream Client is een software applicatie tussen Docstream en de bestanden op je lokale computer. Het wordt geactiveerd wanneer je kiest om documenten te wijzigen, te publiceren of een versie als bijlage toe te voegen aan een commentaar. De Docstream Client zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig documenten in een Docstream omgeving kan wijzigen.

LET OP! Wijzig de lokale bestandslocatie niet als je een bestand opslaat! Dit is de herkenning locatie voor de Docstream Client.

Het activeren van de Docstream Client

De Docstream Client wordt geactiveerd tijdens de volgende handelingen:

• Het wijzigen van documenten
  • Het publiceren van documenten
  • Het toevoegen van een documentversie als bijlage aan een commentaar

De bestandslocatie van de Docstream Client

Hieronder zie je de standaard bestandslocatie van de map die de Docstream Client aanmaakt om bestanden als concept in op te slaan:

Windows
Deze computer > Windows (C:) > Gebruikers > (gebruikersnaam) > Docstream > Docstream omgeving.

iOS
Macintosh HD > Gebruikers > (gebruikersnaam) > Docstream > Docstream omgeving.

TIP! Zoek je een document, lukt het niet om een document te publiceren of ben je een document kwijt? Kijk dan in de aangegeven map.

De Docstream Client installeren

Download de Docstream Client via deze link (voor Mac) of deze link (voor Windows) en ga naar stap 4, of doorloop de onderstaande stappen:

1.  Klik linksboven op het Docstream logo.

Er wordt een nieuw venster geopend.
    2. Klik in het venster op Downloaden achter DS Client.
    3. Het Docstream Client installatieprogramma wordt gedownload.
    4. Open het Docstream Client installatieprogramma.
    5. Klik op de knop Next.

6. Kies of je de Docstream Client wil installeren voor alleen jou of alle gebruikers.
    7. Klik op de knop Next.
    8. Klik op de knop Install om de installatie van de Docstream Client te beginnen.
    9. Klik nadat de installatie is voltooid op de knop Finish.