Het bekijken van documenten en mappen

Docstream Support

In Docstream staan alle documenten in een online-omgeving. Je kan documenten downloaden om ze te bekijken of om offline beschikbaar te maken. Het is mogelijk om meerdere bestanden of hele mappen tegelijkertijd te downloaden.

Wanneer je documenten wilt aanpassen of wijzigen, dan raden wij je aan om de optie Wijzigen te selecteren. Het document wordt vervolgens automatisch gedownload en is snel en eenvoudig te publiceren. Ook wordt het bestand tijdelijk geblokkeerd om wijzigingen van andere gebruikers te voorkomen.

Documenten downloaden:

1. Dubbel klik op het document.
  2. Selecteer Bestand opslaan en klik op Ok.
  3. Het bestand wordt opgeslagen in de map: Downloads.

Meerdere documenten downloaden:

1. Vink in het documentvenster aan welke documenten je wilt downloaden.
  2. Klik met je rechtermuis op een geselecteerd bestand.
  3. Klik in het dropdown-menu op Exporteren.
  4. Een nieuw venster opent en begint met de download van een ZIP-bestand.
  5. Selecteer Bestand opslaan en klik op Ok.
  6. Het ZIP-bestand wordt opgeslagen in de map: Downloads.

Mappen downloaden:

1. Klik in de mappenstructuur met je rechtermuis op de gewenste map.
  2. Selecteer in het dropdown menu de optie Exporteren.
  3. Het Exporteren venster opent, je krijgt de vraag of je de submappen onder de geselecteerde map ook wilt exporteren.

Een nieuw venster opent en begint met de download van een ZIP-bestand.

1. Selecteer Bestand opslaan en klik op Ok.
    Het bestand wordt opgeslagen in de map: Downloads.