Hoe begin ik met Snagstream?

Welkom bij Snagstream! Je wil natuurlijk snel aan de slag gaan met ons product. We leggen hieronder kort uit hoe de belangrijkste functionaliteiten van Snagstream werken.

Snel aan de slag

Wil je snel aan de slag? Download dan onderstaande handleidingen. Scroll verder voor een uitgebreidere uitleg van de verschillende stappen.

1. Inloggen

Snagstream begint met het registeren van je gebruiker en het inloggen op de app.

2. Een ronde aanmaken

Wanneer je bent ingelogd op de app kan je echt beginnen. Hoe doe je dat? Maak eerst een ronde aan.

3. Plaatsen van een Snag

Na het aanmaken van je ronde kan je beginnen met het plaatsen van Snags. Hieronder leggen we uit hoe je dit het makkelijkst kan doen.

4. Snagstream App

Wil je weten wat er allemaal precies mogelijk is met de Snagstream App? Dan is de onderstaande video voor jou bedoelt.

5. Formulieren maken

Wil je zelf formulieren gaan maken in Snagstream en wil je weten welke mogelijkheden daar allemaal voor zijn, kijk dan hieronder.