Nieuwe tekening versies toevoegen

Snagstream Support

Tekeningen worden tijdens een bouwproces regelmatig gewijzigd, daarom zal je om de kwaliteit te waarborgen ook regelmatig tekeningen moeten updaten.

Het beheer van tekeningen kan via de website. Zorg er altijd voor dat de tekeningen dezelfde naam en formaat hebben wanneer je een tekening vervangt.

Een tekening vervangen:

1. Open het Tekeningen menu op de website
  2. Klik op Voeg toe
  1. Selecteer de gewenste PDF-bestanden. Houdt de SHIFT-toets ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren
  2. Klik op Openen. Het upload venster opent. De optie Vervangen wordt bij een gelijknamig bestand automatisch geselecteerd

1. Klik op Uploaden starten en ververs je scherm om de nieuwe tekeningen te kunnen gebruiken