Een tekening vervangen

Snagstream Support

Tekeningen worden tijdens een bouwproces regelmatig gewijzigd, daarom zal je om de kwaliteit te waarborgen ook regelmatig tekeningen moeten updaten.

Het beheer van tekeningen kan via de website. Zorg er altijd voor dat de tekeningen dezelfde naam en formaat hebben wanneer je een tekening vervangt.

Een tekening vervangen

1.  Klik na het selecteren van het gewenste project onder de naam van het project op Tekeningen.
    Het Tekeningen-scherm wordt geopend met een overzicht van alle toegevoegde tekeningen in de huidige omgeving.
  2. Klik boven het overzicht op Nieuwe tekening.

Er wordt een nieuw venster geopend.
  3. Klik in het nieuwe venster op Toevoegen.
  4. Selecteer de bestand(en) die je als tekening wil toevoegen en druk op Open of Openen.
    Na het openen van de gewenste bestand(en) heb je de mogelijkheid om de gegevens van de tekening(en) aan te passen voordat je deze uploadt.
  5. Wijzig de naam van het bestand.
  6. Geef aan dat het bestand een bestaande tekening vervangt (dit gebeurt automatisch als de tekening dezelfde naam heeft als een bestaande tekening).
  7. Klik op het potlood icoon om de naam van de tekening in te vullen die het bestand vervangt.
  8. Druk na het wijzigen van alle gegevens op Uploaden.