Rondes toevoegen in de App

Snagstream Support

Met het lopen van een ronde kan je Snags, formulieren en tekeningen aan elkaar koppelen.

De Snagstream website is ingericht om werk voor te bereiden. Je kan ook nieuwe rondes toevoegen in de App.

Een Ronde toevoegen

1. Klik linksboven op het plusje achter Rondes.
  2. Selecteer het Rondetype.
  3. Vul de Rondenaam in van de nieuwe ronde.
  4. Druk op Gekoppelde tekeningen.
  5. Druk rechtsboven op de plus-icoon.
  6. Druk op de tekening(en) die je aan de ronde wil toevoegen.
  7. Druk linksboven op Gekoppelde tekeningen om de wijzigingen op te slaan en terug te gaan.
  8. Druk op Gekoppelde formulieren.
  9. Druk rechtsboven op de plus-icoon.
  10. Druk op de formulier(en) die je aan de ronde wil toevoegen.
  11. Druk linksboven op Gekoppelde formulieren om de wijzigingen op te slaan en terug te gaan.