Rondes aanmaken op de website

Snagstream Support

Met het lopen van een ronde kan je snags, formulieren en tekeningen aan elkaar koppelen.

Op de Snagstream website kan je rondes inrichten en klaarzetten voor gebruikers. Zo bereid je alvast het werk voor en houd je overzicht zodat het werk op de bouwplaats zo efficiënt mogelijk verloopt.

Voeg een ronde toe:

1. Klik op Toevoegen. Het Ronde venster opent
  • Onder het tabblad Algemeen:
    1. Geef een Omschrijving op
    2. Selecteer een Rondetype

1. Selecteer het tabblad Tekeningen
    1. Klik op Selecteer Tekeningen
    2. Klik op de Projectnaam en open de gewenste map
    3. Selecteer de gewenste tekeningen en klik op Accepteren

De geselecteerde tekeningen zijn nu aan de ronde toegevoegd

1. Selecteer het tabblad Snags/formulieren
    1. Klik op Snags/formulieren toevoegen
    2. Het tabblad Snags opent. Selecteer de gewenste snags
    3. Klik op het tabblad Formulieren en selecteer de gewenste formulieren
    4. Klik op Accepteren

1. Klik op Opslaan