Rondes toevoegen op de website

Snagstream Support

Met het lopen van een ronde kan je snags, formulieren en tekeningen aan elkaar koppelen.

Op de Snagstream website kan je rondes inrichten en klaarzetten voor gebruikers. Zo bereid je alvast het werk voor en houd je overzicht zodat het werk op de bouwplaats zo efficiënt mogelijk verloopt.

Een ronde toevoegen

1.  Klik na het selecteren van het gewenste project onder de naam van het project op Rondes.
    Het Rondes-scherm wordt geopend met een overzicht van alle toegevoegde rondes in de huidige omgeving.
  2. Klik bovenin het scherm op Nieuwe ronde.
  3. Vul de Rondenaam in van de nieuwe ronde.
  4. Selecteer het Rondetype van de nieuwe ronde.
  5. Druk tenslotte rechtsonder in het venster op Toevoegen.

Tekening(en) toevoegen aan een ronde

1. Klik bij het toevoegen van een nieuwe ronde op het tabje Tekening(en).
  2. Klik onder Tekening(en) toevoegen/verwijderen op Tekening(en) toevoegen.
    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de gewenste tekeningen kan selecteren die je aan de ronde wil toevoegen.

3. Open aan de linkerkant van het venster de gewenste map.
  4. Selecteer aan de rechterkant van het venster de tekeningen die je wil toevoegen aan de ronde.
  5. Druk rechtsonder in het venster op Toevoegen om de tekeningen toe te voegen aan de nieuwe ronde.

Item toevoegen aan een tekening van een ronde

1. Klik in de lijst van alle rondes op de ronde waarvan je de tekening(en) wil gebruiken.
  2. Klik in het geopende venster op het tabje Tekening(en).
    Er wordt een overzicht getoond van alle toegevoegde tekeningen van de geselecteerde ronde.
  3. Selecteer de tekening waarop je de item(s) wil plaatsen.
    De geselecteerde tekening wordt geopend.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de plek waar je een item wil plaatsen en klik op + Item toevoegen.
    Er wordt een nieuw venster geopend.
  5. Kies aan de linkerkant van het venster of je een sjabloon van een Snag of formulier wil toevoegen.
  6. Selecteer aan de rechterkant van het scherm welk item je wil plaatsen op de tekening.
  7. Klik rechtsonder in het venster op Toevoegen.
    Er wordt een nieuw venster geopend.

8. Klik rechtsonder in het venster op Opslaan om het item op te slaan.