Een ronde, formulier of snag exporteren

Snagstream Support

Alle informatie in een ronde, formulier of snag is overzichtelijk in beeld te brengen door een rapportage uit te draaien als PDF, Microsoft Word, Microsoft Excel of Media archief.

PDF en Word rapportages worden ingericht op basis van sjablonen. Deze sjablonen kunnen specifiek voor de verschillende rapportages worden opgesteld. Wij raden aan om voor het juiste sjabloon gebruik de Omgevingbeheerder te raadplegen.

Een ronde exporteren:

1. Open het ronde menu op de Snagstream website
  2. Klik op de naam van de ronde. De ronde opent op het tabblad Algemeen
  1. Klik op Exporteren. Het Gegevens exporteren venster opent
  1. Selecteer de optie Rapportage via sjabloon, Excel of Media archief

.

Excel of Media archief

1. De gekozen optie wordt gegenereerd en automatisch gedownload
  2. Klik op Download als de export niet automatisch start

Rapportage via Sjabloon

1. Selecteer het gewenste sjabloon en kies voor PDF of Word
  2. De rapportage wordt gegenereerd en gedownload
  3. Klik op Download als de export niet automatisch start

» Let op: Deze handeling kan op exact dezelfde manier in zowel het snags als formulieren menu worden uitgevoerd