Inloggen op de Snagstream app

Snagstream Support

Iedereen die toegang krijgt tot Snagstream ontvangt een welkomstmail met daarin de naam van de Snagstream omgeving, het gekoppelde e-mailadres en een link om het wachtwoord in te stellen. Pak deze e-mail erbij om je aan te melden.

Om beveiligingsredenen moet je een gebruikersaccount toevoegen voordat je kan inloggen. Hierbij moet je de inloggegevens invullen en kies je zelf een pincode. Daarna kan je inloggen met je gebruikersaccount en bijbehorende pincode.

Voeg een gebruiker toe:

1. Download de Snagstream app uit de AppStore en open de app
  2. Klik op de optie Gebruiker toevoegen

De inlogpagina van de Snagstream website omgeving opent in een beveiligde pagina in je webbrowser

3. Vul de omgevingsnaam in

Als de omgevingsnaam geregistreerd staat, dan wordt de Doorgaan knop actief. Klik hierop

4. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op Login

Als de inloggegevens kloppen, dan opent de pincode invoer pagina

5. Vul je zelfgekozen pincode in en bevestig de pincode

Je keert nu terug naar het start scherm waarin de toegevoegde gebruiker zichtbaar wordt

» Let op: Onthoud je pincode goed, want deze wordt niet onthouden door de app. Verwijder de gebruiker en voeg deze opnieuw toe wanneer je de pincode bent vergeten.

Inloggen:

1. Tik op je Gebruikersaccount om deze te gebruiken
  2. Voer je pincode in
  3. In dit menu kan je kiezen welke projecten je wilt selecteren. Selecteer de gewenste projecten en tik op Synchroniseren

» Let op: De gegevens worden tijdens het inloggen gesynchroniseerd. Dit kan enkele minuten duren. De Snagstream app start wanneer alle bestanden zijn gedownload.