Inloggen op de Snagstream website

Snagstream Support

Iedereen die toegang krijgt tot Snagstream ontvangt een welkomstmail met daarin de naam van de Snagstream omgeving, het gekoppelde e-mailadres en een link om het wachtwoord in te stellen. Pak deze e-mail erbij om je aan te melden.

Inloggen op de website:

1. In de adresbalk vul je in: < omgeving > .snagstream.nl
  2. Vul je Gebruikersnaam (dit is je e-mailadres) en het Wachtwoord in
    • Ben je het wachtwoord vergeten? Klik op de Wachtwoord vergeten knop
  3. Klik op Inloggen om de Snagstream omgeving te laden

» Let op: De link in de welkomstmail is twee dagen geldig. Is de link verlopen? Ga dan naar de inlogpagina en klik op wachtwoord vergeten. Je ontvangt een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze e-mail is 30 minuten geldig.

» Let op: Het wachtwoord moet minimaal één hoofdletter en één getal bevatten.