Inloggen op de Snagstream website

Snagstream Support

Iedereen die toegang krijgt tot Snagstream ontvangt een welkomstmail met daarin de naam van de Snagstream omgeving, het gekoppelde e-mailadres en een link om het wachtwoord in te stellen. Pak deze e-mail erbij om je aan te melden.

Inloggen op de Snagstream website

Nadat jouw Snagstream account is geactiveerd, kan je in jouw internetbrowser inloggen op Snagstream Web. Dit doe je als volgt:

1. Voer in de adresbalk van jouw internetbrowser het adres van de omgeving in waar je in gaat werken. Dit is <omgeving>.snagstream.nl.
    Je komt terecht op de inlogpagina van Snagstream Web.
  2. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in dat je hebt aangemaakt bij het activeren van jouw Snagstream account.
  3. Klik na het invullen van de inloggegevens op de knop met de tekst Inloggen.

LET OP! 1: De link in de welkomstmail is twee dagen geldig. Is de link verlopen? Ga dan naar de inlogpagina en klik op wachtwoord vergeten. Je ontvangt een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze e-mail is 30 minuten geldig.

LET OP! 2: Het wachtwoord moet minimaal één hoofdletter en één getal bevatten.