Pincode vergeten?

Snagstream Support

Het inloggen met je gebruikersnaam en persoonlijke pincode is een beveilingsinstelling.

Wanneer je de pincode vergeten bent, kan je deze niet herstellen. Je kan je gebruiker verwijderen en opnieuw toevoegen.

Gebruiker verwijderen

1. Ga naar het startscherm van de App met het overzicht van alle toegevoegde gebruikers.
  2. Veeg met jouw vinger naar links op de gebruiker die je wil verwijderen en druk op de Verwijderen knop:
  3. Druk in het venster dat verschijnt op Ja om het geselecteerde profiel definitief te verwijderen.

Klik hier om te lezen hoe je een gebruiker kan toevoegen aan de Snagstream App.