Snags en Formulieren toevoegen op de website

Snagstream Support

Checklists van opnames, keuringen en opleveringen worden in Snagstream gebruikt als formulieren. In tegenstelling tot formulieren zijn snags losstaande opname momenten van tekortkomingen die aan een formulier of tekening kunnen worden gekoppeld.

Snags en formulieren aan een tekening toevoegen

1. Klik in de lijst van alle rondes op de ronde waarvan je de tekening(en) wil gebruiken.
  2. Klik in het geopende venster op het tabje Tekening(en).
    Er wordt een overzicht getoond van alle toegevoegde tekeningen van de geselecteerde ronde.
  3. Selecteer de tekening waarop je de item(s) wil plaatsen.
    De geselecteerde tekening wordt geopend.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de plek waar je een item wil plaatsen en klik op + Item toevoegen.
    Er wordt een nieuw venster geopend.

5. Kies aan de linkerkant van het venster of je een sjabloon van een Snag of formulier wil toevoegen.
  6. Selecteer aan de rechterkant van het scherm welk item je wil plaatsen op de tekening.
  7. Klik rechtsonder in het venster op Toevoegen.
    Er wordt een nieuw venster geopend.
  8. Klik rechtsonder in het venster op Opslaan om het item op te slaan.