Wachtwoord vergeten?

Snagstream Support

Je kan het wachtwoord wijzigen en opnieuw instellen wanneer je het wachtwoord bent vergeten.

Je wachtwoord opnieuw instellen kan via de inlogpagina van Snagstream. Dit kan niet in de Snagstream app, maar wel via een webbrowser.

Wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar < omgeving >.snagstream.nl. De omgeving naam is terug te vinden in de welkomstmail
  2. Klik op Wachtwoord vergeten in het inlogscherm
  3. Vul de Gebruikersnaam in en klik op: Wachtwoordreset aanvragen
  4. Je ontvangt een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te resetten

» Let op: Deze e-mail met de wachtwoord reset link is 30 minuten geldig

» Let op: Het wachtwoord moet minimaal één hoofdletter en één getal bevatten