Wachtwoord vergeten?

Snagstream Support

Je kan het wachtwoord van jouw Snagstream account opnieuw instellen wanneer je het wachtwoord bent vergeten.

Je wachtwoord opnieuw instellen kan via de inlogpagina van Snagstream. Dit kan niet in de Snagstream App, maar wel via de webbrowser.

Wachtwoord opnieuw instellen

1. Ga naar <omgeving>.snagstream.nl. De omgeving naam is terug te vinden in de welkomstmail van Snagstream.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten in het inlogscherm.
  3. Vul jouw E-mailadres in en klik op: Wachtwoordreset aanvragen.

4. Je ontvangt een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te resetten.

LET OP! 1: De link om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen is maar 30 minuten geldig.

LET OP! 2: Het wachtwoord moet minimaal één hoofdletter en één getal bevatten.