Terugblik 2012

Terugkijkend naar 2012 heeft Docstream voor veel partijen een belangrijke rol gespeeld. Ondanks de mindere periode voor de gehele bouwsector is Docstream bij maar liefst 234 – in 2012 gestarte – projecten ingezet.  Ook in 2013 zal Docstream voor uiteenlopende (bouw)projecten het meest geschikte en daardoor enige communicatiemiddel zijn. Op dit moment gaan er al weer 20 nieuwe projecten van start waaronder:

Stadhuis Assen (Gemeente Assen)
Valenciastraat (Giesbers Wijchen)
Ombouw Stadhuis Almelo (Dura Vermeer Bouw Hengelo)
Haarlemmermeer Lyceum (BAM Utiliteitsbouw Noord West)
Leidsche Rijn Centrum (ASR Vastgoed)

Graag blikken wij in deze nieuwsbrief ook nog terug op het klanttevredenheidsonderzoek van 2012. We zijn trots op de resultaten, maar gaan uiteraard niet stilzitten! Wij gaan er alles aan doen om jullie nog enthousiaster te krijgen, onder andere met de nieuwste tools wat communiceren over projecten nog leuker en gemakkelijker maakt!

Korte terugblik op de resultaten van 2012:

  • 57% van de respondenten zegt voor het eerst “via via” kennis te hebben genomen van Docstream;
  • 80% van deze  groep gebruikt Docstream dagelijks tot 2 à 3 keer per week;
  • Een ruime 89% geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over het gebruik van Docstream;
  • 95% van de gebruikers zegt Docstream aan te bevelen bij anderen.

Onze nieuwsbrief blijkt een goed middel te zijn om geïnteresseerden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom Docstream. Van de respondenten noemt 56% de nieuwsbrief als eerste informatiemiddel. Met name om deze reden zullen wij aankomend jaar weer voor een maandelijkse nieuwsbrief zorgen. Natuurlijk is uw input altijd welkom!