2020: Het jaar van samenwerken

Stan Marks
Content Manager

Het stof trekt op en langzaam wordt zichtbaar wat het jaar 2020 voor ons heeft betekend. Dat het een bewogen jaar was, dat staat voor ons allemaal om bekende redenen buiten kijf, maar gelukkig zijn er ook andere dingen gebeurd. Tijd om eens terug te blikken op de zaken waar we wél met plezier op terugkijken.

Intussen hebben we meer dan 7236 keer gevideobeld en meer dan een kwart miljoen berichten verstuurd.

We keken niet op een belletje meer of minder

Pro4all begon het jaar goed: het kantoor werd flink verbouwd en een nieuwe vleugel inclusief sportschool en tafeltennistafel zag het licht. Jammerlijk feit bleef dat de tafeltennisbatjes onaangeroerd bleven liggen, omdat we allemaal thuis zijn gaan werken. Vóór het thuiswerk waren onze interne video calls en online berichten nog wel op een paar handen te tellen. Met lichtelijke verbijstering kunnen we melden dat we intussen meer dan 7236 keer online hebben gevideobeld en meer dan een kwart miljoen (!) berichten hebben verstuurd. We denken dan ook dat het thuiswerken voor ons niet meer weg te denken is.

 

Videootje kijken?

Dat betekende trouwens ook dat er met jullie, de gebruikers, op een creatieve manier moest worden gecommuniceerd. Zo hebben we een reeks webinars en e-learnings het web op geslingerd en vol trots kunnen we melden dat al onze video’s (zoals deze, of deze) dit jaar meer dan 13.000 keer bekeken is. Mocht je er trouwens één (of een paar) hebben gemist, dan kun je ze hier allemaal terugkijken.

 

Support vind je nu ook vanaf je luie kennisbank

En dat we jullie als gebruikers graag informeren blijkt ook uit het nieuwste hulpmiddel van onze support-afdelingen. Dat zij ontzettend veel kennis hebben, dat wisten we al een tijdje, maar al die kennis is nu ook makkelijk beschikbaar in onze kennisbank. Zo hoef je niet altijd te bellen, maar het mag natuurlijk wel.

 

Daardoor zijn we inmiddels de 80.000 gebruikers gepasseerd.

 

80.000 mensen werken samen

2020 was trouwens ook een jaar van meer samenwerken. En daar houden we van. Zo zijn we meer gaan samenwerken met onze zuiderburen en dat heeft geresulteerd in een heuse Belgische dependance in het Vlaamse Ieper. En ook in Nederland hebben we afgelopen jaar gelukkig niet stilgezeten, ook daar werken we met 145 nieuwe partijen samen. Daardoor zijn we inmiddels de 80.000 gebruikers gepasseerd. Want dat is hoe we het meeste bereiken. Door zoveel mogelijk samen te werken.

 

2021 gaat beter worden

En 2021 dan? Dat gaat beter worden, daar zijn we van overtuigd. Je gaat ons komend jaar in nog meer landen en in nog meer markten zien én we gaan met zó veel coole nieuwe features komen dat je straks versteld staat van hoe makkelijk je eigen werk verloopt. Je merkt het, we hebben er gewoon superveel zin in.

Dan rest ons niets anders meer dan je prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2021 toe te wensen. In het nieuwe jaar gaan we allemaal onze flow vinden.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream