Vanaf nu werken we samen met 12Build

Stan Marks
Content Creator

Misschien had je het al in de Cobouw van afgelopen week gelezen, maar we zijn druk geweest met wat handige dingen voor jou. De bouwer. Ons hoofddoel is altijd geweest om het bouwen makkelijker te maken en dat geldt ook voor 12Build. En toen dachten we: weet je wat pas echt makkelijk is? Als we sámen proberen het bouwen makkelijker te maken. Waarom dat handig voor jou is leggen we even uit.

Ons document management systeem, perfect aangevuld.

Op veel bouwplaatsen wordt gewerkt met zowel de software van Pro4all als de software van 12Build. Je komt vast wel eens in aanraking met Docstream. Hoe handig is het dan als met een enkele druk op de knop documenten kan uitwisselen met de software die je van 12Build gebruikt. Dat scheelt je tijd en een heleboel kopzorgen. En daardoor wordt het bouwen makkelijker. Gelukkig maar.

“De koppeling Docstream-12Build levert dusdanig veel efficiency en besparing aan uren op, dat we meer tijd kunnen besteden aan het kwalitatief uren uitvragen.”

‘Makkelijker, eenduidiger, efficiënter én kwalitatiever.”

BIM-specialist Cor van Ewijk van Ballast Nedam is alvast enthousiast: “Deze koppeling sluit helemaal aan op de BIM-filosofie. De koppeling Docstream-12Build levert dusdanig veel efficiency en besparing aan uren op, dat we meer tijd kunnen besteden aan het kwalitatief uren uitvragen. Daardoor maken we de bruikbaarheid van data voor de hele keten makkelijker, eenduidiger, efficiënter én kwalitatiever.”

Ben je nou net zo enthousiast als wij? En kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe koppeling? Of wil je gewoon meer weten over de samenwerking? Bel, mail, tweet, of kom langs en we staan voor je klaar. Met koffie.


Erik Nieuwenhuis en Dick van der Woude
Erik Nieuwenhuis van 12Build (links) en Dick van der Woude van Pro4all (rechts).

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream