De goede voornemens van Pro4all

Stan Marks
Content Manager

Eigenlijk doen we dit elk jaar wel. Even onze goede voornemens op een rijtje zetten. Want of je je nou voorneemt om minder te snoepen of meer te sporten, als je je niet uitspreekt is de kans een stuk groter dat de voornemens langzaam vergeten worden. Dus daar gaan we dan. Dit zijn de goede voornemens van Pro4all voor 2021.

Zorgen dat nóg meer mensen samenwerken

Het lijkt misschien een inkoppertje, maar daardoor konden we dit goede voornemen écht niet weglaten. Samenwerken is in bijna elke branche de fundering die ervoor zorgt dat projecten floreren. En sinds afgelopen jaar is samenwerken belangrijker én digitaler dan ooit. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we die samenwerking samen door moeten trekken. Want alleen samen krijgen we dingen voor elkaar en wordt elk project net weer iets beter dan het vorige.

We blijven dicht bij je

Afgelopen jaar was het lastig om bij iedereen langs te gaan, vandaar dat we een aantal creatieve manieren hebben gevonden om dicht bij jullie, onze gebruikers, te blijven staan. We hebben zoveel mogelijk meetings en workshops digitaal door laten gaan en we hebben ook twee heuse webinar-reeksen in het leven geroepen. We zijn dan ook apetrots dat er nu meer dan 80.000 mensen met ons samenwerken. En die creativiteit willen we graag doortrekken, door aankomend jaar nóg vaker op je beeldscherm te verschijnen en uiteraard altijd voor je klaar te staan met een digitale bak koffie.

Grenzen verleggen

Onze oplossingen worden al geruime tijd niet alleen meer in Nederland gebruikt. Dichtbij – bijvoorbeeld in België en Duitsland – maar ook wat verder van huis – zoals bijvoorbeeld in Hongarije of zelfs Turkije – kun je Docstream en Snagstream tegenkomen. En die grenzen willen we nog verder verleggen. Zodat nóg meer mensen met elkaar gaan samenwerken. Dat komt trouwens goed uit, want laat dat nou net voornemen nummer één zijn.

We staan voor je klaar in vier talen

Zoals je misschien al weet – of niet weet, klik dan snel hier – hebben we sinds afgelopen jaar dé plek opgetuigd waar je alle informatie vindt die je zoekt, waar al je problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen, waar hulp in één oogopslag voor handen is. We hebben het over onze kennisbank waar je heel veel antwoorden kan vinden op vragen die je wellicht hebt over onze oplossingen. En als we onze grenzen verder willen verleggen, dan is het wel zo handig dat die kennisbank in meerdere talen te lezen is. Daarom hebben we het doel gesteld om aankomend jaar in vier talen al jullie vragen te beantwoorden. En dat gaat lukken.

We zijn – nog steeds – klaar voor de Wet Kwaliteitsborging

Goed. Hij is dus wéér uitgesteld. De Wet Kwaliteitsborging wordt in 2022 pas van kracht. Toch zijn al heel veel bedrijven druk aan het ‘oefenen’ voor het zover is. Waar de één z’n kwaliteitsborging altijd al systematisch op orde had, wordt het voor sommigen toch nog een beetje aanpoten. En hoewel het vastleggen van je kwaliteit met Snagstream een fluitje van een cent is, is een paar proefprojecten draaien zeker geen overbodige luxe. Daarover spraken we afgelopen jaar trouwens met Martijn Broeze van kwaliteitsborgingsbedrijf PlanGarant Nederland. Bekijk die video hieronder.

Al het goeds

Dan rest ons niet anders meer – ook al is het misschien een beetje laat – om jullie al het goeds voor 2021 te wensen. We gaan er een mooi jaar van maken.

Heb je een vraag over één van onze voornemens? Of wil je ook met ons samenwerken. Neem dan even contact met ons op.