Wij doen nu ook de Petrochemie, samen met ECC en STAR

Stan Marks
Content Manager

We zijn hartstikke trots. We gaan namelijk iets unieks doen. Naast dat we nog steeds het bouwen makkelijker willen maken, gaan we ook samenwerken met de partijen ECC en STAR. ECC is een bedrijf dat vooral in de petrochemische industrie werkzaam is en STAR specialiseert zich veelal in het leveren van specialisten. Dat klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar dat valt best mee. Het is vooral interessant. We leggen het graag uit.

Wat doen ECC en STAR dan precies?

Het vinden van goede mensen voor technische projecten valt soms niet mee. Vandaar dat STAR allemaal specialisten bij elkaar zoekt en zorgt dat ze op de juiste plek terecht komen. ECC specialiseert zich vooral in data-management volgens ‘de ECC-werkwijze’. Dat houdt in dat een specialist van Star volgens die werkwijze een document management systeem inricht, zodat alles terug te vinden is en bovenal juridisch dichtgetimmerd is. Dat is waar Pro4all in het spel komt. Docstream is namelijk het ideale platform voor de specialisten van Star om volgens de ECC-werkwijze grote hoeveelheden documenten te beheren. Docstream is namelijk het platform waar alles samenkomt en waar je op een slimme manier een mappenstructuur op kan bouwen waarbij je ook nog eens altijd zeker bent dat je met de laatste versie werkt. Daarom zijn we nu officieel een partnerschap aangegaan met de twee partijen.

Maar jullie willen het bouwen toch makkelijker maken?

Jazeker, maar eigenlijk willen we het samenwerken overal makkelijker maken. En duidelijker. Want bijna altijd is het heel belangrijk dat, van welk bouwwerk dan ook, alles duidelijk opgeschreven staat. En dat de juiste persoon de juiste documenten ook weer snel terug kan vinden. En dan maakt het natuurlijk niet uit of je een nieuwbouwwoning of een boorplatform bouwt. We willen vooral dat jij je alleen maar druk maakt om wat echt belangrijk is: je werk.

Waarom is jullie samenwerking dan zo bijzonder?

Omdat deze combinatie tussen specialisten, werkwijze en platform uniek is. Meer dan eens ontbreekt er iets: de juiste personen zitten niet waar ze moeten zijn, alle documenten staan door elkaar door een onduidelijke werkwijze of er worden meerdere platformen door elkaar gebruikt waardoor niemand meer met elkaar kan communiceren. Dat lossen we hiermee op. Op Docstream dus. En daar zijn we best een beetje trots op.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze samenwerking? Of naar Docstream? Bel ons of stuur een mailtje. Zo gedaan. Je kan ook even op de website van ECC of STAR kijken als je meer wil weten over wat zij doen.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream