Zo volg je de (gratis) Pro4all webinars

Stan Marks
Content Manager

We leven in een tijd waarin digitaal samenwerken heel belangrijk is. Nu weet je – als je onze website in LinkedIn-pagina een beetje in de gaten houdt – dat we daar normaalgesproken ook al heel veel mee bezig zijn. Wel merken we, dat veel bedrijven het vanwege de gevolgen van het coronavirus hoger op de agenda hebben staan dan ooit. En daar komen hele mooie dingen uit.

FaceTime, Microsoft Teams, Zoom

We zien elkaar niet meer in het echt, maar dat betekent niet dat we er niet alles aan doen om elkaar toch te zien. Al is het maar digitaal. De ‘daily huddles’, ‘weekly’s’ en ‘meetings’ vliegen je om de virtuele oren. En dat is ook belangrijk, want ondanks dat we niet meer naast elkaar kunnen zitten, is het belangrijk dat het werk afkomt. En om van een nood een deugt te maken, proberen mensen de tijd die ze normaal kwijt zijn aan reizen slim te benutten. Door bijvoorbeeld iets te leren.

De Pro4all webinars

En dat vinden we een geweldig idee. Daarom willen we jullie graag een handje helpen. Met webinars. Gratis en voor niks. Want dat vinden we mooi om te zien: dat mensen samen tot mooie ideeën komen om samen innovatief bezig te zijn. Vorige week donderdag gaven we onze eerste webinar en we waren overdonderd door de leuke reacties. Daarom hebben we besloten dat we elke week een sessie gaan proberen te verzorgen over zoveel mogelijk verschillende onderwerpen. De ene week zal het bijvoorbeeld gaan over hoe je slim filtert in Docstream en de andere week over hoe je een snag aanpast in Snagstream. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf aanmelden.

Aanmelden doe je simpel op LinkedIn

En dan bedoelen we ook echt simpel. We plaatsen wekelijks op onze LinkedIn-pagina waar de aankomende webinar over gaat. Lijkt het onderwerp je nou interessant? Of heb je gewoon zin om een klein college te volgen? Reageer dan even op het bericht en dan zorgen wij dat je de link krijgt. Een kind kan de was doen.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream