Dit is Leanstream

Stan Marks
Content Creator

Soms breidt de Pro4all familie uit. En vandaag is zo’n dag, want we zijn heel blij dat we onze nieuwste aanwinst kunnen presenteren: Leanstream. Misschien heb je al een beetje een vermoeden hoe onze nieuwste stream het werken voor jou makkelijker maakt, maar graag zetten we hier alles even voor je op een rijtje.

Plan digitaal

Met Leanstream doe je de lean-sessie zoals je gewend bent, maar dan digitaal. Met de app op je iPad zet je je papieren planning in een handomdraai om in een digitale planning. Op die manier kunnen de juiste mensen altijd en overal kijken wat er moet gebeuren.

Blijf op de hoogte

In de keet en op de bouwplaats: je planning is tegenwoordig overal. Leanstream kun je gebruiken als aanvulling op je papieren planning, maar je kunt ook vanaf de eerste post-it digitaal plannen. De keuze is aan jou. Oh, en als je even geen WiFi hebt, dan maakt dat niks uit. Je kunt de boel gewoon weer synchroniseren als je in de keet komt.

Werk écht samen

In Leanstream vink je je taken af, plaats je opmerkingen en voer je discussie op een post it. Zo hou je samen in de gaten hoe de werkzaamheden ervoor staan. Zo bespaar je tijd en voorkom je miscommunicatie. Alles is voortaan makkelijk terug te vinden.

Enthousiast over Leanstream? Profiteer dan nu van een introductiekorting. Je hoeft alleen maar naar de Leanstream pagina te gaan en de rest wijst zich vanzelf!

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream