Ook met plezier naar werk?

Pro4all is een Great Place to Work

Wij vinden dat de bouw makkelijker kan.

Daarom zijn we 20 jaar geleden als Pro4all een grote uitdaging aangegaan: de bouw digitaliseren. We zagen namelijk dat er – ondanks de goede intenties – (dure) fouten werden gemaakt en dus onnodig materiaal verspild werd. Met onze software helpen wij de bouw een handje mee om beter samen te werken, steeds duurzamer te bouwen en misschien zelfs wel de woningnood op te lossen. 

Een behoorlijke uitdaging, dus kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

We zijn een grote club
ondernemende vakidioten.

We zijn niet zomaar een software-boer. We zijn een grote club ondernemende vakidioten. Echte tech-lovers, met jarenlange kennis en ervaring. We geloven dat digitalisatie de sleutel is tot het succes van onze klanten, en daar dragen we graag een steentje aan bij.

We brengen de (conservatieve) bouw in beweging met een duidelijke visie. Het bouwen is volgens ons namelijk nog altijd te moeilijk en hier is nog veel te winnen. Door digitaal samen te werken, voorkom je fouten, verbeter je communicatie, bespaar je kosten en werk je efficiënter. Een win-win voor alle partijen binnen het bouwproces. Kortom: onze oplossingen maken de bouw makkelijker.

In de afgelopen jaren droegen we met onze tools onder andere al een steentje bij aan de verbouwing van de kamers in The Student Hotel, de bouw van de distributiecentra van Coolblue en meerdere bouwprojecten binnen Schiphol.Samen werken

Dát staat centraal bij Pro4all. En samenwerken. Aan de digitale toekomst van de bouw, slimme technologische oplossingen en datagedreven innovaties. Dat doen we met één doel: de bouw makkelijker maken.


Vertrouw ons niet op onze blauwe ogen…

Maar neem het wel aan van onze collega’s:

“Je wordt hier serieus genomen.”

Iedereen heeft verantwoordelijkheid en krijgt de ruimte om zijn mening te geven. Je krijgt de kans om jouw eigen plek in de organisatie vorm te geven en krijgt daarbij alle ondersteuning en ruimte. Zo kan je optimaal werken aan je eigen ontwikkeling.

Chris – Senior Developer


“Je krijgt vanaf dag 1 veel vrijheid en verantwoordelijkheid. “

Dit zorgt ervoor dat je steeds opnieuw wordt uitgedaagd. Daarnaast wordt je omringd door gepassioneerde gezellige collega’s waar we als team samenwerken om een mooi product te creëren voor onze klanten.

Christa – UX Designer

“Elke dag brengt weer andere uitdagingen met zich mee.”

Het is een dynamisch bedrijf, altijd in ontwikkeling en the sky is the limit. Ook de leuke en bevlogen collega’s dragen natuurlijk bij aan mijn werkplezier.

Merel – Customer Success


“Er heerst een ontspannen, maar professionele sfeer. “

Een cultuur van aanpakken en oplossen, in plaats van vingertjes wijzen. Er is ook veel ruimte voor nieuwe initiatieven. Dat vind ik heel prettig. Vanuit het bedrijf is er ook opvallend veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers en er worden veel sociale uitjes georganiseerd. Echt een warm bad om in terecht te komen! 

Jan Willem – Web Developer

Een kijkje achter
de schermen.

Kantoorimpressie

(Pssst, scroll naar rechts!)

Wekelijkse teammeetings in het auditorium

Ook bruikbaar voor het gezamenlijk kijken van voetbalwedstrijden 😉

Fanatieke potjes tafeltennis

We kunnen het ons bijna niet voorstellen… Maar niet zo van de tafeltennis? Dan kun je hier ook prima werken of vergaderen.

Alle ruimte om geweldige ideeën uit te werken

Onze brainstormruimte biedt heel wat vierkante meters om te vullen met goede ideeën. Alle muren in deze ruimte samen vormen namelijk één groot whiteboard.

Tot rust komen tijdens een yogales

Gewoon tijdens werktijd. Even je hoofd leegmaken, een warme douche pakken en weer door!

Liever je ei kwijt tijdens krachttraining?

Dat kan ook. Alle lessen worden gegeven door onze vaste trainer Ruud.

Flink overleggen met collega's

Er moet zo nu en dan ook gewerkt worden. De fijne meetingrooms bieden genoeg ruimte om jezelf even af te zonderen of om juist met collega’s aan de slag te gaan.

Dit kan jij van
ons verwachten

De bouw saai? Niet bij ons. Werken bij Pro4all betekent werken in een omgeving die nooit stilstaat, waar geen dag hetzelfde is en waar je continu wordt uitgedaagd om anders te denken én te doen. Zit je bomvol creatieve ideeën? Top! Dan ben jij precies wie we zoeken. We hebben vertrouwen in onszelf en elkaar. We werken goed alleen, maar nog beter samen. Zonder onze mensen zijn we nergens, dus zorgen we ervoor dat jij al jouw tijd en energie kan steken in het beste zijn in jouw vakgebied. 


What’s in it for you?

Onze benefits.

Een toffe baan!

Een job bij een supersnel groeiende SaaS scale-up.

50/50 thuiswerken

Lekker vanuit huis, of vanaf kantoor. En we helpen je bij het inrichten van je thuiskantoor, zodat je ook daar comfortabel aan het werk kunt!

Doorgroeimogelijkheden

Groei en ontwikkeling is bij Pro4all enorm belangrijk. Als onze mensen groeien, groeien wij ook. We kijken altijd wat past bij jou, waar je naartoe wilt en wat de mogelijkheden zijn.

Het financiële plaatje

We bieden je een goed salaris en 8% vakantiegeld. Daarnaast ontvang je een reis- en thuiswerkvergoeding.

Vakantie!

We bieden 25 vakantiedagen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om tot 5 dagen bij te kopen.

Sporten onder werktijd

Op kantoor hebben we een gym, waar elke week onder werktijd yoga- en sportlessen worden gegeven.

Gezelligheid!

We houden van gezelligheid, dus we organiseren regelmatig borrels, uitjes en andere leuke activiteiten. Vraag één van onze collega’s gerust eens naar het jaarlijkse kerstfeest…

Bereikbaarheid

Op de dagen dat je op kantoor werkt, is het fijn dat het makkelijk te bereiken is. Het is zo aan te rijden, zowel met de auto als met de trein.


Wil jij het verschil maken?

Kom dan werken bij Pro4all, want werken bij Pro4all is geen verplichting: het is een feestje! Werkplezier zien we als belangrijkste pijler.

Overtuigd? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wie weet zit je snel aan de koffie met Rosanne, van HR.En misschien worden zij wel jouw nieuwe collega’s.