Wij zijn Pro4all

Vind jij ook dat de bouw makkelijker kan?

Wij vinden van wel. Daarom zijn we 20 jaar geleden als Pro4all een grote uitdaging aangegaan: de bouw digitaliseren. We zagen namelijk dat er – ondanks de goede intenties – (dure) fouten werden gemaakt en dus onnodig materiaal verspild werd. Met onze software helpen wij de bouw een handje mee om beter samen te werken.

Als alle informatie altijd voor iedereen beschikbaar is, groeit het vertrouwen in elkaar. Pas dan kun je samen de bouw naar een hoger niveau tillen.

We zijn een grote club
ondernemende vakidioten.

We zijn niet zomaar een software-boer. We zijn een grote club ondernemende vakidioten. Echte tech-lovers, met jarenlange kennis en ervaring. We geloven dat digitalisatie de sleutel is tot het succes van onze klanten, en daar dragen we graag een steentje aan bij.

We brengen de (conservatieve) bouw in beweging met een duidelijke visie. Het bouwen is volgens ons namelijk nog altijd te moeilijk en hier is nog veel te winnen. Door digitaal samen te werken, voorkom je fouten, verbeter je communicatie, bespaar je kosten en werk je efficiënter. Een win-win voor alle partijen binnen het bouwproces. Kortom: onze oplossingen maken de bouw makkelijker.

In de afgelopen jaren droegen we met onze tools onder andere al een steentje bij aan de verbouwing van de kamers in The Student Hotel, de bouw van de distributiecentra van Coolblue en meerdere bouwprojecten binnen Schiphol.

De bouw moet digitaal gaan samenwerken

In de bouw is samenwerken van cruciaal belang. Zelfs waar de intenties goed zijn, liggen fouten op de loer. Wij denken dat we de samenwerking kunnen verbeteren. Door platformen te faciliteren voor duidelijke communicatie, overzichtelijk documentbeheer en het glashelder in kaart brengen van de kwaliteit en problemen. Daardoor groeit het vertrouwen in elkaar en wordt het bouwen een stuk makkelijker.