Dit is Prostream

Op basis van 20 jaar ervaring met Docstream hebben we het toekomstbestendige Prostream ontwikkeld.

Prostream sccherm met stapel documenten
Docstream Prostream

Van documentmanagement naar projectmanagement

Na 20 jaar Docstream is het ook tijd om door te ontwikkelen. Dat doen we met Prostream. De 20 jaar ervaring die we hebben opgedaan met Docstream zetten we om in toekomstbestendige software. Waardoor jij als bouwer nog steeds jouw documenten managet, maar ook de rest van je projecten overziet. Van alleen documenten managen naar projectmanagement. Van Docstream naar Prostream.

Documenten managen is én blijft ontzettend belangrijk in de bouw

Documentmanagement heeft altijd een centrale rol voor ons gespeeld in de vorm van Docstream. Het is de ruggengraat waar alle andere processen, zoals kwaliteitsmanagement en workflows, en BIM op inhaken.

Prostream is de volgende stap in documentmanagement en biedt daarnaast de mogelijkheid om o.a. kwaliteit te borgen en BIM-modellen te bekijken. De software komt voort uit de samenwerking met 85.000 projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders in de bouw. 


Prostream vergeleken met Docstream:
wat is er anders?

Van Docstream naar Prostream: Prostream is alleen geen kant-en-klare kopie van Docstream. Sommige dingen werken net even iets anders, omdat Prostream is ontwikkeld op een toekomstbestendige manier. We hebben de belangrijkste verschillen voor je op een rijtje gezet: