Werken tijdens de bouwvak

Jim Engelhard
Consultant

Dit jaar heb ik wat vroeger in het seizoen vakantie mogen vieren. Hierdoor ben ik nu alweer een aantal weken lekker aan het werk, en ik moet zeggen, werken tijdens de bouwvak bevalt zo slecht nog niet.

Wat een rust
Aangezien het merendeel van werkend Nederland momenteel nog op vakantie is, geniet ik van de praktische rust die deze kalme vakantieperiode mij biedt: nauwelijks files, werkplekken op kantoor voor het uitkiezen, geen wachtrijen bij de koffieautomaat en meer tijd voor kennisdeling en verbinding met collega’s.

Uitgelezen kans
De rust geeft ook extra ruimte in mijn agenda, een uitgelezen kans! Ondanks de vakantieperiode is er namelijk altijd genoeg te doen. Werkzaamheden die voor mijn vakantie zijn blijven liggen, krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen en dat geeft een voldaan gevoel.

Snel weer bijpraten
Langzamerhand valt wel te merken dat steeds meer mensen uitgerust terugkomen en het werk hervatten. Ben jij inmiddels ook weer opgestaan vanuit je hangmat, terug van kamperen of een verre reis? Neem dan gerust contact op om bij te praten via jengelhard@pro4all.nl.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream