De eerste Snagstream-diploma’s zijn de deur uit

Stan Marks
Content Creator

De één heeft een zwemdiploma, de ander een BHV-diploma en weer een ander een bul aan de universiteit. En vanaf nu kan iedereen voor een nieuw diploma gaan, namelijk: het Snagstream diploma. Het kost wat zweet, wat moeite en wat inzet. Maar dan krijg je dus wel iets om aan je muur te hangen. En de eerste 16 diploma’s deelden we afgelopen week uit bij Bouwbedrijf De Nijs.

Drie Snagstream niveaus

Waar de een net zijn eerste snag heeft geplaatst, snagt de ander er al flink op los. Om dat allemaal ook nog eens op de juiste manier te doen, ontvangt onze eigen Ronald Link regelmatig een groep snaggers in de dop. Hij leert ze de fijne kneepjes van het plaatsen van een snag. Want als je dat op de juiste manier doet, loopt iedereen met de juiste informatie over de bouw en worden er veel faalkosten voorkomen. Om elke snagger op waarde te schatten, bestaan er drie niveaus die je kan behalen:

  1. Het Snagstream Talent
  2. De Alleskunner
  3. De Snagstream Meester

Iedereen kan een diploma halen

Buiten dat je natuurlijk wel even je best moet doen om één van de diploma’s te bemachtigen, kost het je naast moeite helemaal niks. Dat lees je inderdaad goed, de Pro4all Academy is namelijk gratis. Naast dat het een goede plek is om nieuwe dingen te leren, is het ook een plek waar je met vakgenoten kan praten over de bouw. Want alleen samen kunnen we het bouwen makkelijker maken en veranderen in een innovatieve industrie.

En? Jeuken je handen al? Of ben je gewoon benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Mail of bel ons, of kijk even op de pagina van onze Academy.

BimstreamDocstreamLeanstreamSnagstream